Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (2024)

Table of Contents
Waar zijn oplaadpunten voor elektrische auto's? Heb ik een milieusticker nodig? Alle info op een rij voor 27 landen Live Midden-Oosten | Drijvende pier VS voor noodhulp weer bevestigd aan kust Gaza VS zeggen IS-kopstuk te hebben gedood in Syrië Advertentie Negen op de tien vrouwen voelt zich onveilig op stations Geen meerderheid in parlement Aruba voor huwelijk tussen mensen van hetzelfde geslacht Stroomvoorziening in Ecuador nagenoeg hersteld na grootschalige uitval Heel Ecuador zit zonder stroom Advertentie Nieuwe stukken: hoge nareis op nareis-cijfers die Yesilgöz noemde, waren nergens op gebaseerd Rechts-conservatieven streven liberalen voorbij in EU-parlement, maar ook Groenen azen op coalitie Griekse media: Nederlandse toerist dood gevonden in auto op Kreta Zwitserland dankzij prachtgoal Xherdan Shaqiri naast Schotland én zeer dicht bij plek in achtste finale EK Ariana Grande verbaast fans door met twee verschillende stemmen te spreken: ‘Dit doe ik expres’ Ariana Grande verbaasd fans door met twee verschillende stemmen te spreken: ‘Dit doe ik expres’ Met Jan Cremer daverde de rock-’n-roll de literatuur in, dwars tegen alles in LIVE EK 2024 | Zwitserland verzuimt op voorsprong te komen na toveraanname Ndoye, Schotland raakt de paal LIVE EK 2024 | Zwitserland verzuimt op voorsprong te komen na toveraanname Ndoye Druk op Wageningse universiteit neemt toe: ook honderden medewerkers willen breuk met Israël LIVE Oorlog Oekraïne | Vermoedelijke Russische informant die in Oekraïne werd gerekruteerd via datingapp opgepakt Raadsleden kritisch op ontruiming gekraakte Carolus-bios, Bruls reageert: ‘Krakers fout bezig, andere partijen ook’ Man scheurt met 200 km/u over snelweg, politie deelt beelden van doldwaze achtervolging LIVE EK 2024 | Zwitserland mag door prachtgoal Shaqiri blijven hopen op plaatsing voor knock-outfase LIVE EK 2024 | Zwitserland leidt door prachtgoal Shaqiri en grijpt Schotland direct verder bij de keel Koning Willem-Alexander vliegt mee in gevechtshelikopter LIVE EK 2024 | Schotland verrast Zwitserland en komt op voorsprong dankzij wéér een eigen goal Jan Cremer leerde mij: je kunt er beter iets moois van maken Deze man wilde maar één ding: de bevestiging dat hij er mocht zijn. Gelukkig was hij er ‘Gewapende vrede’ moet zorgen dat er geen slachtoffers vallen bij De Graafschap LIVE EK 2024 | Zwitserland plaatst zich bij zege op Schotland voor achtste finale Nabestaanden vliegtuigcrashes willen miljardenboete Boeing
  • 18-06-2024 13:39 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (1)

    De bekende AKU-fontein aan het Willemsplein in het centrum van Arnhem ligt dinsdag half open. Mannen met oranje hesjes staan middenin het monument. Wat is er aan de hand? Het antwoord heeft alles te maken met een renovatie van miljoenen euro’s die later dit jaar moet plaatsvinden.

    Lees meer

  • Waar zijn oplaadpunten voor elektrische auto's? Heb ik een milieusticker nodig? Alle info op een rij voor 27 landen

    20-06-2024 06:00 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (2)

    Achterhaalde of tegenstrijdige informatie en een hoop onduidelijke websites: het is vaak zoeken naar de juiste gegevens over jouw vakantieland. Daarom zet deze site voor 27 landen alles op een rijtje in de Reiswijzer, zodat je met een gerust hart kunt vertrekken.

    Lees meer

  • Live Midden-Oosten | Drijvende pier VS voor noodhulp weer bevestigd aan kust Gaza

    20-06-2024 05:44 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (3)

    De drijvende pier die in door de VS werd gebouwd om humanitiare hulp aan Gaza te kunnen leveren, is vanaf donderdag weer operationeel. Dat melden twee Amerikaanse ambtenaren aan persbureau Reuters. Volg alle ontwikkelingen in het Midden-Oosten in ons liveblog.

    Lees meer

  • VS zeggen IS-kopstuk te hebben gedood in Syrië

    20-06-2024 04:24 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (4)

    Amerikaanse troepen hebben een hooggeplaatst lid van Islamitische Staat (IS) gedood bij een luchtaanval in Syrië, meldt het Amerikaanse centrale commando CENTCOM. Het gaat om Usamah Jamal Muhammad Ibrahim al-Janabi, aldus CENTCOM op X. Bij de aanval zouden geen burgerslachtoffers zijn gevallen.

    Lees meer

  • Advertentie

  • Negen op de tien vrouwen voelt zich onveilig op stations

    20-06-2024 03:00 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (5)

    Negen van de tien vrouwen voelen zich niet op hun gemak op een ov-station. Dat blijkt uit een enquête onder meer dan 7400 vrouwen. Van de vrouwen ervaart 80 procent het openbaar vervoer sowieso als onveilig. Dat blijkt uit een enquête onder meer dan 7400 vrouwen, uitgevoerd door tv-programma Pointer van KRO-NCRV in samenwerking met deze site.

    Lees meer

  • Geen meerderheid in parlement Aruba voor huwelijk tussen mensen van hetzelfde geslacht

    20-06-2024 01:39 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (6)

    Het Arubaanse parlement heeft woensdag gestemd over een wetsvoorstel om het huwelijk open te stellen voor mensen van hetzelfde geslacht. Begin mei is over dezelfde wet gestemd. Beide keren eindigde de stemming in 10-10, wat automatisch betekent dat het parlement de wet officieel heeft verworpen.

    Lees meer

  • Stroomvoorziening in Ecuador nagenoeg hersteld na grootschalige uitval

    20-06-2024 00:41 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (7)

    In Ecuador komt de stroomvoorziening geleidelijk weer op gang na een landelijke stroomstoring die ongeveer vier uur duurde, meldt minister Roberto Luque van Openbare Werken op X. Inmiddels heeft zo’n 95 procent van de Ecuadoranen weer stroom.

    Lees meer

  • Heel Ecuador zit zonder stroom

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (8)

    Ecuador is getroffen door een landelijke stroomstoring, meldt minister Roberto Luque van Openbare Werken en Transport op X. De autoriteiten werken aan een oplossing van het probleem.

    Lees meer

  • Advertentie

  • Nieuwe stukken: hoge nareis op nareis-cijfers die Yesilgöz noemde, waren nergens op gebaseerd

    19-06-2024 23:51 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (9)

    In haar laatste dagen als minister wacht Dilan Yesilgöz donderdag een loodzwaar debat. Uit nieuwe informatie blijkt dat haar bewering dat er door gestapelde gezinsherenging ‘duizenden’ asielzoekers naar Nederland komen, nergens op is gebaseerd. Toen ze de juiste cijfers wel kreeg, zette ze haar uitspraak niet recht.

    Lees meer

  • Rechts-conservatieven streven liberalen voorbij in EU-parlement, maar ook Groenen azen op coalitie

    19-06-2024 23:43 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (10)

    De rechts-conservatieve fractie in het Europees Parlement is dankzij wat versterkingen nu de derde in grootte in het Europees Parlement. De ECR-fractie van onder andere de radicaal-rechtse Italiaanse premier Giorgia Meloni en ook van de SGP is de liberalen voorbijgestreefd.

    Lees meer

  • Griekse media: Nederlandse toerist dood gevonden in auto op Kreta

    19-06-2024 23:30 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (11)

    Op het Griekse eiland Kreta is een 55-jarige Nederlandse toerist dood aangetroffen. Dat melden Griekse media. Over zijn doodsoorzaak is nog niets bekend.

    Lees meer

  • Zwitserland dankzij prachtgoal Xherdan Shaqiri naast Schotland én zeer dicht bij plek in achtste finale EK

    19-06-2024 22:52 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (12)

    Zwitserland heeft woensdagavond verzuimd om zich officieel te plaatsen voor de knock-outfase van het EK. Het duel met Schotland eindigde in 1-1. Daardoor moeten de Zwitsers nog even geduld hebben, maar op basis van het doelsaldo kan het ze eigenlijk al niet meer ontgaan.

    Lees meer

  • Ariana Grande verbaast fans door met twee verschillende stemmen te spreken: ‘Dit doe ik expres’

    19-06-2024 22:39 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (13)

    Fans van Ariana Grande waren verbaasd toen ze haar in een podcastaflevering ineens met een andere stem hoorden spreken. In een videofragment dat op TikTok werd gedeeld hoor je de zangeres twee verschillende stemmen gebruiken. Grande reageert nu op de ophef: ,,Ik praat expres zo.’’

    Lees meer

  • Ariana Grande verbaasd fans door met twee verschillende stemmen te spreken: ‘Dit doe ik expres’

    19-06-2024 22:39 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (14)

    Fans van Ariana Grande waren verbaasd toen ze haar in een podcastaflevering ineens met een andere stem hoorden spreken. In een videofragment dat op TikTok werd gedeeld hoor je de zangeres twee verschillende stemmen gebruiken. Grande reageert nu op de ophef: ,,Ik praat expres zo.’’

    Lees meer

  • Met Jan Cremer daverde de rock-’n-roll de literatuur in, dwars tegen alles in

    19-06-2024 22:32 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (15)

    Mijn vader schreef altijd zijn naam in een boek dat hij kocht of kreeg. En de datum. Toen ik gisteren hoorde dat Jan Cremer was overleden, pakte ik uiteraard Ik Jan Cremer uit mijn boekenkast. Zijn exemplaar.

    Lees meer

  • LIVE EK 2024 | Zwitserland verzuimt op voorsprong te komen na toveraanname Ndoye, Schotland raakt de paal

    19-06-2024 22:18 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (16)

    Na de oorwassing tegen gastland Duitsland in de openingswedstrijd van het EK, staat Schotland stijf onderaan in groep A. Om nog zicht te houden op kwalificatie voor de knock-outfase moeten er snel punten gepakt worden, het liefst vanavond al tegen Zwitserland. Dat land plaatst zich bij een zege voor de knock-outfase. Het duel is om 21.00 uur begonnen en liveblog mis je niets van de wedstrijd in Keulen.

    Lees meer

  • LIVE EK 2024 | Zwitserland verzuimt op voorsprong te komen na toveraanname Ndoye

    19-06-2024 22:18 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (17)

    Na de oorwassing tegen gastland Duitsland in de openingswedstrijd van het EK, staat Schotland stijf onderaan in groep A. Om nog zicht te houden op kwalificatie voor de knock-outfase moeten er snel punten gepakt worden, het liefst vanavond al tegen Zwitserland. Dat land plaatst zich bij een zege voor de knock-outfase. Het duel is om 21.00 uur begonnen en liveblog mis je niets van de wedstrijd in Keulen.

    Lees meer

  • Druk op Wageningse universiteit neemt toe: ook honderden medewerkers willen breuk met Israël

    19-06-2024 22:18 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (18)

    De druk op de Wageningse universiteit om de banden met Israël te verbreken neemt toe. Betogers die al weken op de campus verblijven, blokkeerden woensdag urenlang de toegangswagen. Ook van binnenuit groeit de onvrede: honderden medewerkers ondertekenden een brief.

    Lees meer

  • LIVE Oorlog Oekraïne | Vermoedelijke Russische informant die in Oekraïne werd gerekruteerd via datingapp opgepakt

    19-06-2024 22:08 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (19)

    De veiligheidsdiensten (SBU) in Oekraïne hebben woensdag de arrestatie gemeld van een vermoedelijke Russische informant die via een datingapp was gerekruteerd. De man zou Moskou hebben geholpen bij het voorbereiden van bombardementen. Lees hier alles over de ontwikkelingen in de oorlog in Oekraïne.

    Lees meer

  • Raadsleden kritisch op ontruiming gekraakte Carolus-bios, Bruls reageert: ‘Krakers fout bezig, andere partijen ook’

    19-06-2024 22:06 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (20)

    Krakers die in de oude Nijmeegse bioscoop Carolus hun intrek hebben genomen zijn fout bezig, partijen die zaterdag bij de ontruiming betrokken waren ook. Dat stelt burgemeester Hubert Bruls na vragen van kritische raadsleden. ,,Je mag niet illegaal bezit van een ander innemen, maar je mag dat ook niet op niet-legale wijze terugnemen.”

    Lees meer

  • Man scheurt met 200 km/u over snelweg, politie deelt beelden van doldwaze achtervolging

    19-06-2024 21:43 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (21)

    Een automobilist heeft levensgevaarlijke capriolen uitgehaald om uit handen van de politie te blijven. Tijdens een achtervolging van Hoek van Holland naar Amsterdam reed de bestuurder met snelheden van meer dan 200 kilometer per uur andere automobilisten voorbij. Een van de agenten vreesde zelfs dat er een collega werd aangereden. Beelden van de grote achtervolging zijn woensdag vrijgegeven door de politie.

    Lees meer

  • LIVE EK 2024 | Zwitserland mag door prachtgoal Shaqiri blijven hopen op plaatsing voor knock-outfase

    19-06-2024 21:35 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (22)

    Na de oorwassing tegen gastland Duitsland in de openingswedstrijd van het EK, staat Schotland stijf onderaan in groep A. Om nog zicht te houden op kwalificatie voor de knock-outfase moeten er snel punten gepakt worden, het liefst vanavond al tegen Zwitserland. Dat land plaatst zich bij een zege voor de knock-outfase. Het duel is om 21.00 uur begonnen en liveblog mis je niets van de wedstrijd in Keulen.

    Lees meer

  • LIVE EK 2024 | Zwitserland leidt door prachtgoal Shaqiri en grijpt Schotland direct verder bij de keel

    19-06-2024 21:35 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (23)

    Na de oorwassing tegen gastland Duitsland in de openingswedstrijd van het EK, staat Schotland stijf onderaan in groep A. Om nog zicht te houden op kwalificatie voor de knock-outfase moeten er snel punten gepakt worden, het liefst vanavond al tegen Zwitserland. Dat land plaatst zich bij een zege voor de knock-outfase. Vanaf 21.00 uur mis je in dit liveblog niets van de wedstrijd in Keulen.

    Lees meer

  • Koning Willem-Alexander vliegt mee in gevechtshelikopter

    19-06-2024 21:26 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (24)

    Koning Willem-Alexander heeft woensdag de helikopteroefening TAC Blaze bezocht in het Verenigd Koninkrijk. De koning vloog zelf mee in een Apache gevechtshelikopter om een indruk te krijgen van een trainingsvlucht.

    Lees meer

  • LIVE EK 2024 | Schotland verrast Zwitserland en komt op voorsprong dankzij wéér een eigen goal

    19-06-2024 21:13 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (25)

    Na de oorwassing tegen gastland Duitsland in de openingswedstrijd van het EK, staat Schotland stijf onderaan in groep A. Om nog zicht te houden op kwalificatie voor de knock-outfase moeten er snel punten gepakt worden, het liefst vanavond al tegen Zwitserland. Dat land plaatst zich bij een zege voor de knock-outfase. Vanaf 21.00 uur mis je in dit liveblog niets van de wedstrijd in Keulen.

    Lees meer

  • Jan Cremer leerde mij: je kunt er beter iets moois van maken

    19-06-2024 21:04 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (26)

    Özcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

    Lees meer

  • Deze man wilde maar één ding: de bevestiging dat hij er mocht zijn. Gelukkig was hij er

    19-06-2024 21:04 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (27)

    Özcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

    Lees meer

  • ‘Gewapende vrede’ moet zorgen dat er geen slachtoffers vallen bij De Graafschap

    19-06-2024 20:57 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (28)

    Een opmerkelijke wending in het conflict bij De Graafschap heeft ervoor gezorgd dat iedereen voorlopig aan boord blijft. Directie en raad van commissarissen (rvc) hebben een soort ‘gewapende vrede’ bereikt. Meer is het nog niet.

    Lees meer

  • LIVE EK 2024 | Zwitserland plaatst zich bij zege op Schotland voor achtste finale

    19-06-2024 20:51 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (29)

    Na de oorwassing tegen gastland Duitsland in de openingswedstrijd van het EK, staat Schotland stijf onderaan in groep A. Om nog zicht te houden op kwalificatie voor de knock-outfase moeten er snel punten gepakt worden, het liefst vanavond al tegen Zwitserland. Dat land plaatst zich bij een zege voor de knock-outfase. Vanaf 21.00 uur mis je in dit liveblog niets van de wedstrijd in Keulen.

    Lees meer

  • Nabestaanden vliegtuigcrashes willen miljardenboete Boeing

    19-06-2024 20:35 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (30)

    Familieleden van de slachtoffers van twee grote Boeing 737 MAX-crashes hebben de Amerikaanse justitie gevraagd een boete van maximaal bijna 25 miljard dollar te eisen tegen de vliegtuigbouwer. Volgens een advocaat van de nabestaanden zou die straf ‘juridisch gerechtvaardigd en duidelijk passend’ zijn. Hij spreekt in een brief aan justitie van ‘de dodelijkste bedrijfsmisdaad in de geschiedenis van de Verenigde Staten’.

    Lees meer

  • Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (2024)
    Top Articles
    Latest Posts
    Article information

    Author: Kareem Mueller DO

    Last Updated:

    Views: 6542

    Rating: 4.6 / 5 (66 voted)

    Reviews: 89% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Kareem Mueller DO

    Birthday: 1997-01-04

    Address: Apt. 156 12935 Runolfsdottir Mission, Greenfort, MN 74384-6749

    Phone: +16704982844747

    Job: Corporate Administration Planner

    Hobby: Mountain biking, Jewelry making, Stone skipping, Lacemaking, Knife making, Scrapbooking, Letterboxing

    Introduction: My name is Kareem Mueller DO, I am a vivacious, super, thoughtful, excited, handsome, beautiful, combative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.